V.I.P

Legyél Te is különleges!

Ajándék csak az újaknak jár?
Igen, a bankoknál, de nem így az Aktívmaminál!
Észrevetted már, hogy nagyon sok helyen csábítják az új ügyfeleket akciókkal, kedvezményekkel, a régi, megbízható, elkötelezett vendégek pedig akár még hátrányos helyzetbe is kerülhetnek?

Aktívmami VIP


Ajándék csak az újaknak jár?
Igen, a bankoknál, de nem így az Aktívmaminál!
Észrevetted már, hogy nagyon sok helyen csábítják az új ügyfeleket akciókkal, kedvezményekkel, a régi, megbízható, elkötelezett vendégek pedig akár még hátrányos helyzetbe is kerülhetnek?

Lehet Te is az vagy, aki rendszeresen részt vesz a facebookos játékainkon, lájkol, beküld, megoszt, és még nem nyertél semmit?
Esetleg keveset jársz a közösségi oldalakon, ezért elkerülöd az akciókat, pedig te vagy a legaktívabb AktívMami?
Vagy nem is vagy fenn a legnagyobb közösségi oldalon, ezért mindenből kimaradsz, pedig az órákon szinte kivétel nékül mindig ott vagy?

Úgy érzed, többet érdemelnél?

Igazad van!

* * *
Egy ideje mi is azon törjük a fejünket, hogy hogyan tudnánk jutalmazni azokat, akik nem csak virtuálisan aktívak, hiszen valóban, a facebookon aktívnak lenni nem egyenlő azzal, aki a való életben is az. És bár nagyon szeretjük, ha a közösségi oldalunkon jelen vagytok, válaszoltok, reagáltok, a másik oldal erősen a háttérbe lett szorítva.
Na ezen szeretnénk most változtatni az AktívMami VIP rendszerrel.


De mi is az az AktívMami VIP?
Egy kiváltságos kis csapat, az AktívMamik krémje.
Egészen pontosan a rendszeresen bérletet vásárlókat szeretnénk ezzel a rendszerrel jutalmazni, különleges, csak nekik szóló akciókkal és limitált termékekkel.


És hogy hogy lehet valaki VIP tag?
>> A VIP tagság feltétele a rendszeres órai részvétel.
(Bizonyos rendezvényeinken való megjelenés is számítani fog, amit az adott rendezvény szervezésekor, kihirdetésekor mindig hangsúlyozni fogunk.)

Edzőink a bérletek vásárlását veszik majd kizárólag figyelembe, és ennek gyakorisága és rendszeressége alapján lehet valaki a kiváltságos csapat tagja.

Mik a tagság feltételei?
Jelenleg az ezüst VIP rendszert vezetjük be, amely tagságnak konkrét feltételei vannak.

Tehát ezüst VIP tag csak az lehet,
- aki rendszeresen részt vesz az órákon, és
- aki rendszeresen bérletet vásárol.

Tagságot nyer automatikusan az a baba-mama páros, aki 3 hónapon keresztül nagyobb kihagyás nélkül folyamatosan jelen van az órákon, amelyen Aktívmami bérlettel vesz részt,
valamint az, aki nagyobb kihagyás nélkül 3 vagy 5 bérletet vásárol.
>> azokon a helyszíneken, ahol hetente 2 óra van, ott 5 bérlet vásárlása után,
>> azokon a helyszíneken, ahol hetente 1 alkalommal lehet részt venni az edzéseken, ott 3 bérlet vásárlásával lesz valaki automatikusan ezüst VIP

Nem lehet VIP tag (vagyis nem számítható bele az),
- ha napi jeggyel jársz az órákra,
- ha hosszabb kihagyásod volt.
Ez esetben VIP tagságra onnan kezdve tudsz pályázni, amikor a fenti kritériumoknak megfelelsz.
(elfogadható kihagyásnak számít az 1 maximum 2 egymást követő alkalom, amelyek semmiképpen nem lehetnek rendszeresek - ennek elbírása minden esetben az edző dolga és kompetenciája)

FONTOS!

A VIP rendszerrel nem büntetni, hanem jutalmazni szeretnénk!
Ha te eddig kényelemből napijeggyel jártál az órákra, vagy egyéb elfoglaltságaid, programjaid miatt csak ritkán jutottál el hozzánk, mi továbbra is szeretettel várunk a neked legmegfelelőbb formában!

A VIP elbírálás azoknak szóló ajándék, akiknek a mozgás különösen fontos, és akikre a legzordabb időben is biztosan számíthatunk!

Ha eddig nem voltál keménymag, de akár te is lehetnél, hát mától tűzd ki ezt célul! :)

Mit kap aki tagja a VIP csapatnak?

>> Először is egy kizárólag nekik készült ezüst VIP bérletet, amelyhez az eddig megszokott áron juthat hozzá, de a sima bérlettől eltérően az ezüst VIP bérlet 5+1 alkalmas!

>> Tagja lesz egy titkos VIP csoportnak a facebookon, ahova rendszeresen csak nekik szóló edzéstervek, edzésvideók, egyéb tippek, ötletek kerülnek fel.

>> Ha nem vagy fenn a közösségi oldalakon akkor se keseredj el, a VIP tagoknak külön hírlevél megy majd, ahol elküldjük az aktuális anyagok elérhetőségeit, így te sem maradsz le!

>> A VIP tagok hírlevélben és a titkos csoportban hetekkel hamarabb értesülhetnek újdonságainkról és akcióinkról.

>> Hamarosan elkészülnek a logós termékek, először a pólók majd a trikók, és még egyebeket is tervezünk, amelyeket jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg a leendő VIP tagok.

>> VIP kártya helyett valami sokkal csajosabbat tervezünk a különleges csapattagjaink számára, amit egyelőre még nem szeretnék elárulni ;)Ti kérdeztétek:


A kérdéseitek hamarosan itt kerülnek megválaszolásra!