Várandós Aktívmami
Aktívmami Várandós Fitness

Aktívmami Várandós Fitness-AVF
Várandós Aktívmami
(Terhestorna)

Az Aktívmami várandósoknak szóló órája, egy kifejezetten aktív óra azoknak a kismamáknak, akik a babavárás alatt sem szeretnének lemondani a pörgős, dinamikus mozgásformákról.

Az egyik fő szempont a helyes testtartás tudatosítása, hiszen a pocak növekedésével, a test súlypontja is folyton változik, a tartásunk is átalakul.
A testtartással sokat foglalkozunk az órán, és ezt az órai gyakorlatokon túl kiterjesztjük a mindennapok mozgásaira is, hiszen a gyakorlatok során beállított testhelyzetek sokszor visszaköszönnek a hétköznapokban is.
A torna nagyon jó hatással van a szívre és az érrendszerre, a hát és derékfájásra és segít megelőzni a visszértágulatot is.

Intenzívebb blokkal fokozzuk a vérkeringést, ami jót tesz a mamának, a babának és a lepény vér- és tápanyagellátásának is.
A mozgásanyag nagy részét a gerinctréning gyakorlatai alkotják, de az izmok megerősítésén, kimozgatásán, nyújtásán, és a csípőmobilizáláson túl nagy hangsúlyt fektetünk a várandósok testi-lelki felkészítésére, így lett a foglalkozás másfél órás.

A mozgásos részt követően nagyon fontos technikákat tanulunk, többek között a helyes légzéstechnikát, ami majd a szülés során nagyon hasznos lesz, hiszen ezzel csökkenthető szülési komplikációk esélye, akár a vajúdás idejét is lerövidítheti, és egy szép szülésélményhez segíti hozzá a kismamákat.  
Az óra végi felkészítő rész anyaga változatos, a légzésen kívül foglalkozunk a gátizmokkal és a lélekkel is, hiszen mindkettő igen fontos, de tanulunk további technikákat is, amelyek vagy a felkészülésben, vagy majd a vajúdás alatt lesznek segítségünkre.

Aktívmami Várandós Fitness helyszínek

Első szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit.

Második szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.

Harmadik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit.