Referenciák

Mit mondanak rólunk, akik már kipróbálták az Aktívmamit?

Fehérvári Edina

1 kislány, Anna anyukája

"Mindig is fontos volt nekem a mozgás es örülök, hogy itt a kislanyommal együtt mozoghatok! Én formálódok Annát pedig elringatom! Nagyon hatékonyak es izzasztóak az órák. A csapat es a hangulat is szuper egy kiváló oktatóval Zsuzsival :) "

Illés Erika

1 kisfiú, Vincus anyukája

"Szeretem az Aktívmami órákat, mert kikapcsolnak, megmozgatnak, feltöltenek. Maximális szakértelem, szuper hangulat, jó kis dumapartik az edzés végén! Mi màsra vàgyhat egy 13 hónapos örökmozgó kiskrapek anyukája? ? Talán arra, hogy legyen több óra egy héten 🤗 "

Kiss Nikoletta

1 kisfiú, Ákos anyukája

"Mit jelentenek nekem az Aktívmami órák?
Jó társaság és mozgás;
felüdülés testnek és léleknek; kikapcsolódás babának és anyának." 

Óvári Anna

Laura és Lóci anyukája

"A szülést követően alig vártam, hogy találjak egy olyan mozgásformát, amit gyerekkel együtt is végezhetek, így döntöttem az Aktívmami hordozós torna mellett. Azon túl, hogy tetőtől talpig átmozgatott, a kislányom jókat aludt, a tejmennyiségem nőtt, én pedig hétről hétre magabiztosabb nő lettem. Köszönöm, Zsuzsi!"

Tóth-Czirfusz Éva

2 kisfiú, Olivér és Vilmos anyukája

"Első gyermekem megszületése után 6 hónappal kezdtem el tornázni, és azt hittem ripsz-ropsz visszatérhetek az esti futás és aerobikóráimhoz. De sajna jött a ráébredés,hogy nem bírom az órákat, mivel a terhésseg alatt nem mozogtam, teljesen elszoktam. Kőkemény volt újra formába kerülni, visszanyerni a terhesség előtti kondim, nem beszelve a sok 20 éves bomba alakú aerobikcicáról, akik mellett meg jobban lestrapáltnak éreztem magam... Aztán mikor épp sikerült formába kerülnöm, újra jött a jó hír, hogy újabb babánk lesz. Ekkor tudatosan kezdtem járni Zsuzsi Aktívmami terhestorna óráira, ami lelkileg és fizikailag is feltöltő volt, méghozzá annyira, hogy 8 hónapos terhesen az augusztusi 30 fokokban is folytattam az edzést :)) és mennyire megérte, a 2. terhességem alatt így formában tartottam magam, annak ellenére, hogy sikerült 16 kilót híznom, de mégis 4 hónappal a szülés után nyoma sem volt a túlsúlynak, hála az Aktívmami babás alakformaló óráknak, amelyeket 6 héttel a szülés után kezdtem újra látogatni.

Zsuzsi óráin nagyon figyel arra, hogy megfelelő arányban legyen a kardioedzés és az alakformálás, mindig ellenőrzi, hogy megfelelően végezzük-e a gyakorlatokat. A babák-mamák is jó hangulatban baráti környezetben kapcsolódhatnak ki a heti rutinból a kemény edzés közben. Tehát a csupa mosoly edzőnket es óráinkat csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jól szeretné érezni magát a bőrében, és garantáltan újra Nőként tud majd nézni a tükörbe."

Mérey Andi

1 kislány, Flóra anyukája

"Amikor teherbe estem, egyből letiltottak minden olyan sportról, amit előtte lelkesen űztem, így gyorsan kismamatorna után néztem. Sajnos azt tapasztaltam, hogy egyik lassabb, unalmasabb, és kihívás mentesebb volt, mint a másik. Nem hozták azt a szintet, amit korábban a testmozgástól elvártam. Nem vagyok női terminator, egyszerűen, csak azt szerettem, ha a torna átmozgat, minden izmomat megdolgoztatja. Már majdnem feladtam, amikor rátaláltam az Aktívmami terhestornára, ami minden addigi kismama torna előítéletemet eloszlatta, és úgy mozgatott meg, hogy nemcsak a babám volt biztonságban, de én is rettenetesen jól éreztem magam. Egy órán olyan sokat nyújtott, hogy magam sem hittem el. A lendületes és alaposan átmozgató aerobic mellett kaptam intim tornát, szülés előkészítést, számtalan jó tanácsot, és egy szuper közösséget, ami szintén Zsuzsi személye köré épült. Csodásan éreztem magam minden egyes alkalommal, és a rendszeres tornának köszönhetően annyit híztam, amennyit a nőgyógyászom engedélyezett, ráadásul a vizesedés is szinte teljesen elkerült. Az egyik szerdán tornáztam, következő hétfőn pedig már szültem, s 4 hónap múlva, már ott voltam újra Zsuzsival, csak ezúttal a baba-mama tornán, ami ugyanolyan színvonalas volt, mint a kismama torna, csak még a kislányom is jól érezte magát közben. Teljes hittel állítom, hogy nincs ennél jobb kismama torna a városban, és amint újra várandós leszek, újra ott leszek Zsuzsi Aktívmami óráin."

K. Orsi

2 kislány anyukája

"Terhességem 7. hónapjától jártam Zsuzsihoz a pocakos tornára, amit annyira szerettem, hogy még a szülés napjának délelőttjén is tornáztam. Majd egy rövid kihagyás után kislányom 3 hónapos korától kb. 1,5 éves koráig folyamatosan jártam Zsuzsi baba-mama tornaóráira, amiket szintén nagyon szerettem. Hogy miért? Két dolgot emelnék ki: először is az órák magas színvonalát említeném. Zsuzsi igazi szakember, tehát tudja, hogy milyen gyakorlatokat végezhet egy várandós, ill. egy friss kismama, és miket nem. Az órái nagyon változatosak, nem lehet megunni őket, emellett pedig alaposan átmozgatnak, erősítenek. A másik - számomra - fontos dolog a társaság: rengeteg szimpatikus leendő és friss anyukát ismertem meg, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot, ill. többen közülük jó barátnőim lettek. Zsuzsi lendülete, jókedve ragadós, az órákon mindig jó a hangulat, meg a zene. A mozgás mellett sok tapasztalatot lehet szerezni, tanácsokat adni, kapni. Összefoglalva: minden kismamának szívből ajánlom, hogy próbálja ki, biztos, hogy nem fog csalódni."

P. Anikó

1 kisfiú anyukája

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."