Média megjelenéseink

Aktívmami-Közösség anyáknak, ahol fókuszban a mozgás! - Cukimamik
 

Az Aktívmami programja egy kidolgozott rendszer szerint működik, melynek oktatója sikeres vizsgát követően lehet bárki. Az órák általában 1-1,5 óra hosszúak.

A program alapvetően fitness vonalon mozog, de az egyes óratípusok eltérnek egymástól. Tetszik, hogy külön óratípusok közül lehet választani, hiszen ami nekem bejön az nem biztos, hogy a "te mozgásod", és ami neked bejön, nem biztos, hogy én rajongok érte. Épp ezért a baba-mama tornák különbözőek, így Te döntöd el, hogy melyikre szeretnél járni. Jövőbeni tervek között szerepel, hogy minden helyszínen az összes aktívmami óra elérhető legyen. Úgy képzeld el, mint egy olyan helyet, ahova édesanyák járnak a babákkal mozogni, egészségesen élni, és egy jót csacsogni!

A várandóság alatt és szülés után is nagyon fontos, hogy megerősítsük az elgyengült törzsizmokat, melyek a gerincet stabilan tartják, és mozgatják. Sok édesanyában felmerül az a kérdés, hogy a "sporttal szülés után nem ártok a babának, vagyis lesz elég tejem?" Mindenek előtt érdemes szakemberrel beszélni az adott témában. Az Aktívmami programját gyógytornászok, hordozási tanácsadók, védőnők és szoptatási tanácsadók is megismerték, véleményezték, és segítettek a biztonságossá tételében. 
Kattints, és olvass tovább!