Nőnapi Hordozós Fitness bemutató Budakalászon

2014.03.09

Idén, 2014 március 8-án szombaton a babamama.info és a budakalászi Faluház különleges programmal lepte meg a hölgyeket. Igazán egyedi esemény volt, ahol szinte minden jelen volt, ami a nőket és édesanyákat érdekelheti.


A szépség-, smink-, frizura és stílustanácsadástól kezdve egyedi ékszereken át a különféle kozmetikumok is felsorakoztak a kínálatban, volt természetgyógyász, egészségtanácsadás és felmérés, kertészeti tanácsadás vásárlási lehetőséggel, valamint házi fűszerek, lekvárok egyéb finom élelmiszerek. Egyedi tervezésű gyermekruházat és divatbemutató, igazi könnycsalogató produkció édes kisgyerekekkel. Amíg az emeleti termekben játék, gyermek és női ruha börze várta az érdeklődő családokat, addig lent különféle szolgáltatások gyűrűjében egész nap sportbemutatók szórakoztatták az odalátogatókat.
Gyönyörű idő volt, igazi meleg tavasz, így a futóversenyre érkezőknek sem kellett vastagon öltözni.

A nívós rendezvény műsorvezetésére Pártai Luciát kérték fel, de az olimpikon Szabó Szilvia is a nevét adta az egyébként teljesen ingyenes rendezvényhez.

A nagy teremben a sportbemutatókat az Aktívmami Mozgásrendszer Hordozós Fitness csapata kezdte. Kis csapatunk igencsak megfogyatkozva indult neki a bemutatónak, hiszen az előző napokban 3-an is lebetegedtek. Miközben a börzések még kicsit megkésve pakolták ki holmijaikat, a szolgáltatók rendezgették asztalkáikat, mi elkezdtük a hordozós alakformálás bemutatóját. Az üres terem percről percre telt meg élettel, aki a zene miatt bekukkantott, az már nem tudott távozni, látva a vidáman és kecsesen mozgó édesanyákat, testükön tündéri babáikkal. Több anyukához léptek közelebb a bemutató közben is, megcsodálva a hordozóban szunyókáló kicsit. Egészen pici, kb másfél éves kis rajongónk is akadt, aki korát meghazudtolóan próbálta leutánozni a mozdulatokat. A bemutató végére (amiről már sajnos nincsenek képeink) egészen tele lett a terem, és minden nézelődő arcán mélyről jövő vidámság látszott. Pártai Lucia a rendezvény háziasszonya beszélgetett velünk a bemutató után, és nem tudta eldönteni kit csodáljon jobban, a csinos anyukákat vagy a nyugodtan szunyókáló kisbabákat.

 Mindannyiunkra óriási hatással volt a rendezvény, mind az átélt élmény miatt, mind a Faluházból és a Budakalásziakból áradó megmagyarázhatatlan jóérzés miatt. A szervezők odaadásáról és a műsorvezető kedves személyéről már nem is szólva.
Ezúton köszönöm mégegyszer az anyukáknak is, akik eljöttek és azoknak is, akik jöttek volna, de nem tudtak.
Jó érzés ilyen csapatba tartozni!

Nézzétek meg a képeket, amelyek a bemutató előtt és az első harmadban készültek az egyik jelenlévő édesapa jóvoltából!
Köszönöm Neki is!