Jelentkezési lap

Mi a teendő?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldd el!
Ekkor a jelentkezésed érdeklődő listára kerül.
Hogy biztosan legyen helyed a táborban, és rákerülj a végleges listára, foglalót kérünk, melynek összege 10.000. Ft.
A számlaszám, ahova a részvételi díjat vagy a foglalót várjuk:
Szmrecsányi Zsuzsanna
CIB 11102405 80038803 33000006
A díj beérkezése után a részvételetek biztosított!
A részvétei díj vagy a foglaló beérkezéséről értesítünk!
Lemondás esetén a foglalót csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, amennyiben a befoglalt helyre érkezik más jelentkező.
A részvételi díjak pontos összegéhez itt tudsz visszalépni:

Edzőtábor jelentkezés

Itt tudod elküldeni a jelentkezésedet az Aktívmami edzőtáborba.
Figyelem, a jelentkezésről nem küldünk automatikus levelet, de a foglaló beérkezéséről, és a további részletekről, tudnivalókról a megadott e-mail címen értesítünk!

További részletek:

Etetőszék:
A panzió éttermében nincsenek etetőszékek, így a rendelkezésre álló készletünkből (8 db) lehet igényelni etetőszéket, amennyiben szükség van rá a kisgyermek étkezéséhez. Kérünk mindenkit, hogy alaposan gondolja át az igénylést, fölöslegesen ne foglaljuk le mások elől, de ha szükség lehet rá, inkább igényelj, mert csak annyit viszünk, amire előreláthatóan szükség lesz.
Pótágy, babaágy:
A panzió 2, 3, 4 ágyas szobái nem pótágyazhatóak és nincsenek babaágyak. Amennyiben a szülők nem tudnak együtt aludni a gyermekkel, a babaágyról, utazóágyról a résztvevőknek kell gondoskodni.
Babakád:
A panzió mosdói zuhanykabinosak, nem mindegyik szobában van leakasztható zuhanyfej. Becsekkoláskor a szobakiosztásnál ezt a szempontot is figyelembe vesszük. Ezen kívül viszünk magunkkal 2 db IKEA babakádat, amit lehet használni azoknak, akik inkább kádban fürdetnének. Figyelem! Az IKEA babakádja kisebb méretű, de ettől függetlenül jól használható akár 2 éves korban is.

A St. Márton Panzióról és környezetéről készült képek az alábbi galériában tekinthetők meg: 

St. Márton Panzió Szigetszentmárton