Adatvédelmi tájékoztató
Mi történik az adataiddal?


Adatvédelmi tájékoztató

Az Aktívmami Program oldalán a következő okokból kérünk tőled adatokat:
- termék vagy szolgáltatás megrendelése esetén
- hírlevélfeliratkozáskor
- ingyenesen letölthető anyagok letöltésekor

Termék vagy szolgáltatás megrendelése esetén:
Az adataidat kizárólag a megrendelés lebonyolításához használjuk. Igyekszünk szigorúan a szükséges adatokat elkérni, és ezeket a megrendelést követően nem tároljuk (pl. postacím, számlázási cím, méret, stb)
Előfordulhat, hogy egy-egy akció során a vásárlóknak felkínáljuk a feliratkozás lehetőségét, de erről minden esetben te döntesz. Ilyenkor a neved és e-mail címed egy hírlevélszoftverbe kerül (partnerünk a Listamester), amelyről bármikor leiratkozhatsz feltétel nélkül.

Hírlevélfeliratkozáskor:
Ebben az esetben a hírlevélküldéshez legszükségesebb adataidat kérjük el (név, e-mail cím), amelyeket kizárólag erre a célra (és kizárólag a kért információ(k) küldésére) használunk, másra nem. Más részére át nem adjuk, és más listánkra sem irányítjuk át. Ezekről a listákról bármikor leiratkozhatsz feltétel nélkül. A leiratkozók törlődnek az adatbázisból.  Hírlevélküldésben partnerünk a Listamester.

Ingyenesen letölthető anyagok kiküldésekor:
Az ilyenkor megadott adatokat kizárólag a kért anyagok elküldéséhez kérjük el. Általában felajánljuk a hírlevélfeliratkozás lehetőségét, de erről minden esetben te döntesz. Ilyenkor a neved és e-mail címed egy hírlevélszoftverbe kerül (partnerünk a Listamester), amelyről bármikor leiratkozhatsz feltétel nélkül.

Feliratkozáskor vagy megrendelő lap kitöltésekor kizárólag a szükséges adatokat kérjük el, és  utóbbi esetben amennyiben külön nem kéred a feliratkozásod, mindent adatodat törlünk a tranzakciót követően. Előbbi esetben neved és e-mail fiókod címe törlésig a hírlevél adatbázisba kerül.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és nem értékesítjük. Amennyiben adataid megosztása szükséges a megrendelt szolgáltatás miatt, (pl. wellness hétvége szállodában, személyre szabott termék készítése külsős vállalkozó által stb.) azt minden esetben feltüntetjük megrendeléskor.

Mi sem szeretünk kéretlen leveleket kapni, sem olyanokat, amik bármilyen okból már nem érdekelnek minket, ezért adatbázisunkból bármikor kérheted a törlést, hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz.

Adataid végleges törlését bármikor kérheted a kiküldött levelekben szereplő leiratkozási linken, vagy e-mailben az aktivmami@gmail.com e-mail címen.

Az Aktívmami Programban ugyan többen is vagyunk, a főoldal üzemeltetője és az adatok kizárólagos kezelője: Szmrecsányi Zsuzsi e.v. (Szmrecsányi Zsuzsi e.v. adószám: 68254443-1-41 székhely: 1048 Bp. Óceánárok utca 3. 1/2. weboldal: aktivmami.hu e-mail cím: aktivmami@gmail.com)