Aktívmami Ötpróba 2020.

Most elsősorban az órákra járó, vagy ezt tervező aktívmamikat szólítjuk, de versenyünkkel párhuzamosan az Aktívmami sportos kihívások Facebook csoportban is elindítjuk a gyakorlatokat.
Az ott résztvevők részére videóban tesszük közzé a gyakorlatokat, az órára járó anyukákkal pedig természetesen az órák előtt/után gyakorolunk.

Lendüljünk formába, hozzuk ki magunkból a legtöbbet a fittség minden területén!

Az Aktívmami Ötpróba esemény és verseny célba veszi az erőt, az állóképességet, a hajlékonyságot, a koordinációt, a gyorsaságot, robbanékonyságot.

Versenyünket minden helyszínen külön-külön díjazzuk!
Az abszolút győztes nyereménye helyszínenként egy
- Aktívmami póló
- Aktívmami melegítőfelső
- Aktívmami törölköző

Tarts Te is velünk, és hozd ki magadból a legtöbbet!

Aktívmami Ötpróba versenykiírás és szabályzat

Az Aktívmami Ötpróba az Aktívmami órákhoz kapcsolódó esemény, amely kifejezetten az órára járó kisbabás anyukák számára tervezett játékos, a fittség minden területét lefedő verseny.
Ugyan a játék során egymással is versenyben vagyunk, mégis a fő cél saját magunk legyőzése, azaz a lehetőségeinkhez képest jobb eredmény, jobb fittségi állapot és mindezzel együtt egy minőségileg jobb kondíció és közérzet elérése. 
A versenyben 5 gyakorlattal a kondícionális képességek 5 területét fedjük le.
Ezek: állóképesség, erő, koordináció, hajlékonyság, gyorsaság.

A verseny kezdete: 2020.02.24.
A verseny vége: 2020.04.03.
A nyertesek kihirdetése: az adott helyszíneken az oktató feladata, melyre a verseny lezárását követő 1 héten belül sort kell keríteni.
Nyeremények átvétele: A termékek beérkezésétől függően.
A verseny menete: 
> A verseny 6 hétből áll.
> Az első héten az oktatók ismertetik a gyakorlatokat az órákra járókkal mind személyesen, mind zárt közösségi felületeiken belül. Megkezdődik a feladatok gyakorlása otthon és az órákon.
> A másodiktól a hatodik hétig az adott helyszín oktatója választása szerinti feladatok gyakorlása majd felmérése következik a jelenlévők körében. Az otthoni és az órai gyakorlás folytatódik.
Szabályok:
> Az eredmények az oktatók által folyamatosan rögzítésre kerülnek.
> Kizárólag az órákon, az oktató jelenlétében történt eredmények rögzíthetőek és csak ezek vesznek részt a versenyben.
> A gyakorlatok adott órán történő kijelölése az oktató feladata. Ez több szempont alapján történik (eddig felmért gyakorlatok, az órán résztvevők létszáma, idő, a résztvevők egészségi és fittségi állapota, a helyszín, hiányzók stb), kérjük a résztvevőket, hogy ezt vegyék figyelembe. Emellett az oktatóink igyekeznek minden kérést rugalmasan kezelni.
> A gyakorlatok végrehajtása és mérése a leírt szabályoknak megfelelően történjen, csak ebben a formában fogadható el. Amennyiben az oktató a végrehajtásban eltérést észlel, a mérést semmisnek tekintheti. Természetesen a mérés ismételhető.
> A gyakorlatok a 6 hét alatt többször is felmérhetőek. Minden esetben a legjobb, és nem a legutolsó eredményt vesszük figyelembe.
> A versenyszámoknak azaz a gyakorlatoknak külön-külön is kihirdetjük a helyi győztesét.
> Abszolút győztes az a versenyző, aki mindegyik számban a legjobb eredményt érte el, vagy akinek az eredményei összesítésben a legjobbak.