Aktívmami Hordozós Fitness képzés - 2018 június

Kedves Érdeklődő!

Ebben a levelemben rövid leszek és lényegretörő!
Hamarosan, azaz júniusban indul a következő Aktívmami oktatóképzés, amelynek a témája az Aktívmami Hordozós Fitness elméleti és gyakorlati módszertana.

Ebben az évben sajnálatos módon a családomban történt tragikus esemény miatt elmaradt az eddig tervezett összes képzés és továbbképzés, de sokan ostromoltatok már - hozzáteszem teljes joggal - így júniusban végre erre is sor kerül.

Mivel sokan tervezitek a nyarat és az első kérdés mindig az, hogy mennyi ideig tart egy képzés, mielőtt jönnék a részletekkel a következő levelemben, már most is elárulok pár fontos információt.

Tehát mivel az egyik leggyakoribb kérdés mindig az, hogy meddig tart a tanfolyam, kezdjük ezzel. 
Erre kétféle válasz is van, hiszen nagyban befolyásolja, hogy ki milyen végzettséggel érkezik.
Azoknak, akik jártasak az anatómiában, akik ennek megfelelő végzettséggel rendelkeznek, azoknak a tematikában csak a legszükségesebb részeket érintjük, így körülbelül másfél - két hónap alatt a szükséges anyag végére érhetünk.
Azoknak, akiknek szükségük van az anatómiai alapokra, azt is be kell iktatni, ami megnöveli, vagy megnövelheti a képzés időtartamát.

A másik, amit már ebben a levelemben elárulok, hogy még a nyáron tervezek egy következő hordozós képzést augusztusban, így akinek ez az időpont valamiért nem felel meg, máris tervezheti a nyár végét velem :)

Most elköszönök, a következő levélben jövök további részletekkel, és ha van kedved, addig is töltsd ki az alábbi űrlapot visszajelzésképpen nekem.

Amennyiben már nem érdekelnek a képzéssel kapcsolatos információk, akkor abban a levelemben, ahonnan ide jutottál, találsz egy leiratkozási linket a levél alján, kérlek kattints rá, hogy leveleimmel ne zavarjalak!

Remélem hamarosan találkozunk!
Vidám, aktív napokat kívánok!

Szmrecsányi Zsuzsi

Ha van kedved, visszajelzésképpen töltsd ki az alábbi kérdőívet! 
FIGYELEM! Nem kötelező!